IKU's Historie

Vores eksistens siden 1987

I 2012 traf vi i IKU et strategisk valg. Vi flyttede fokus fra kontaktforløb og myndighedsopgaver til kortere, mere intensive og mere effektskabende indsatser, hvor fokus er på at skabe job til den enkelte, fremfor for at sætte hakker i et skema.

Vi vil være kendt som Jobrådgiver, i stedet for anden aktør. Og vi vil  være kendt som det mest virksomhedsrettede firma i vores branche, både målt på vores rådgivning og i vores indsatser.

En jobrådgiver har spurgt sig selv, hvornår nogen kommer i job? Næsten uden undtagelser er svaret ”I hvert fald ikke før en arbejdsgiver finder på at tilbyde dem ét!”.

En jobrådgiver har ikke forløb bare for at have dem (eller tjene penge på dem), men fordi de kan hjælpe mennesker i eller tættere på job eller uddannelse: Tættere på et liv uden afhængighed af myndigheder og kontrol.

Derfor handler vores rådgivning om at tale mere (og bedre) med arbejdsgivere: At forstå arbejdsgivere bedre, fordi du har talt med dem.

FØR 2012

IKU har eksisteret siden 1987 og har altid haft et klart fokus: At hjælpe mennesker videre mod deres næste job.

De første mange år gjorde vi det gennem Outplacement; professionel rådgivning til opsagte medarbejdere.

Fra 2004 til 2012 gennemførte også IKU kontaktforløb (samtaler med fokus på kontrol og aktivering) for landets jobcentre.

På baggrund af vores erfaringer fra de opgaver, satte vi ord på vores nye opgave og udviklede de redskaber, som i dag gør at vi kan hjælpe mennesker mod job hurtigere end ellers.

Ønsker du at komme i kontakt med os ?

Så har du mulighed for at udfylde kontaktboksen, eller ringe til os direkte


Anden Kontakt

IKU – Institut for Karriereudvikling

Naverland 34
2600 Glostrup

Telefon: 7020 8882

Email: info@iku.dk

CVR: 3903 1434

Send os en besked