Jobudvikling

Lad os sætte gang i det arbejde, som giver arbejde

Hvor velfungerende skal du være og hvor godt skal du have det, førend vi kan hjælpe dig i job?

Det spørgsmål har vi stillet os selv i IKU. Svarene fik os til at formulere en række Genveje i Afklaring (G:A), som bryder med forestillingen om, at vejen i job for syge går over rask-hed, at vejen for indvandrere eller flygtninge går over at blive “danske”, eller at vejen for udsatte går over at blive helt almindelige mennesker uden svagheder.

Så snart både deltager og en arbejdsgiver er interesserede i at mødes, er vi meget tættere på at skabe job, end alverdens raskmeldinger, beståede danskkurser eller liv, der bliver levet mere normalt.

Genveje i Afklaring fokuserer på at undgå det, der umuliggør job for dig: At enten du selv eller arbejdsgivere afviser muligheden for en ansættelse.

Derfor arbejder vi ud fra det, der er meningsfuldt for dig – og for arbejdsgivere. Det er samtidig en forhandling om, hvad vi kan kræve eller forvente af hinanden og hvad vi ikke kan kræve eller forvente.

Er det på plads, kan vi sætte gang i det arbejde, som giver arbejde: At lægge planer og handle på en måde, der rammer behov og skaber velvilje på arbejdsmarkedet.

Ønsker du at komme i kontakt med os ?

Så har du mulighed for at udfylde kontaktboksen, eller ringe til os direkte


Anden Kontakt

IKU – Institut for Karriereudvikling

Naverland 34
2600 Glostrup

Telefon: 7020 8882

Email: info@iku.dk

CVR: 3903 1434

Send os en besked